tamplarie pvc falticeni

ferestre pvc falticeni

usi termopan pvc falticeni

termopane si usi in falticeni

rulouri exterioare usi garaj falticeni

Montaj tâmplărie PVC Fălticeni - Ferestre și uși PVC Fălticeni - Instalare rulouri exterioare - Montare plase anti insecte si usi de garaj - Geamuri termopan Fălticeni

Montaj tâmplărie PVC

Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a arătat că motivul pentru care se produc greșelile de tâmplărie au fost legate de măsurători. De aceea este foarte important să efectuăm măsurători corecte înainte de a executa fereastra.

Ferestrele termopan din PVC sunt foarte eficiente, iar dacă montajul acestora se face în mod corect, vei putea să le folosești pentru o lungă perioadă de timp. Deși instalarea unei ferestre termopan este un proiect destul de ușor de realizat, fiecare etapă de montare necesită o atenție sporită.

Profilele PVC au un cost redus și cel mai bun coeficient de izolare, spre deosebire de alte materiale. Un profil PVC poate fi prevăzut cu trei, patru, cinci sau șapte camere, iar în funcție de numărul de camere este ales și geamul termopan. Cu cât numărul de camere este mai mare, cu atat nivelul de izolație fonică și termică este mai ridicat.

Echipa noastră realizează montarea ferestrelor de orice tip. Oferim clienților noștri cele mai corecte soluții de montaj pentru o termoizolare corectă. Vei putea beneficia de geamuri perfect funcționale și ușor de manevrat, fără blocaje sau nepotriviri între porțiunile fixe și cele mobile. Astfel, ele se vor închide etanș, nu vor permite pătrunderea aerului rece sau infiltrarea apei, vor fi complet sigure și își vor îndeplini toate funcțiile cu succes.

Montaj rulouri exterioare

Un grad ridicat de confort transformă orice locuință în casa mult visată. Dar confortul nu se limitează doar la un design interior în care piesele de mobilier se îmbină armonios cu paleta cromatică aleasă. Confortul se referă în egală măsură și la finisaje, la materiale de calitate și la deschiderile care facilitează tranziția dintr-o zonă a casei în alta.

Ușile și ferestrele termoizolante sunt elemente necesare pentru locuința ta, capabile să sporească gradul de confort. Un factor important care contribuie la confortul termic sunt și rulourile exterioare pentru ferestre.

Un bun exemplu sunt rulourile încastrate cu lamele din aluminiu. Datorită aluminiului, acestea prezintă un grad ridicat de rezistență. La fel de eficiente sunt și rulourile suprapuse sau rulourile aplicate, special concepute pentru menținerea echilibrului termic în interiorul casei tale.

Rulourile exterioare aplicate se montează pe tamplaria deja existentă și pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Rulourile oferă o izolare termica și fonică foarte bună, precum și o protecție sporită a locuinței.

AG WINPLAST comercializează și efectuează montajului rulourilor cu diverse destinații. Montăm rulouri de aluminiu, rulouri PVC pentru case, apartamente, spații de birouri sau orice geam pe care vreți să îl acoperiți cu un rulou exterior.

Montaj plase anti insecte

Plasele împotriva insectelor vă ajută să mențineți un aer curat în casă protejându-vă de țânțari și alte insecte care invadează locuințele pe timp de vară. Acestea sunt foarte ușor de montat, au un aspect îngrijit și elegant fiind o investiție durabilă. Montajul plaselor de insecte este ușor de realizat, fiind necesară doar găurirea tâmplăriei pentru balamale.

Plase anti insecte tip plisse

Designul elegant și modern, fiind potrivite atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru spațiile de birouri și industria ospitalității.

Plase anti insecte tip rulou

Soluția optimă în termeni de eficacitate și confort. Acestea oferă protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte ce pot perturba liniștea casei.

Plase anti insecte fixe și mobile

Reprezintă varianta optimă în ceea ce privește instalarea și ușurința în întreținere. Acestea oferă protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte, în sezonul cald.

Montaj uși de garaj

Atunci cănd dorim sa realizăm montajul ușilor de garaj trebuie să ținem cont de tipul de uși de garaj, elementele din exteriorul și interiorul garajului pentru ca ușile să poate fi manevrate cu ușurință.

Echipa noastră vă poate ajuta și da sfaturi în alegerea tipului de ușa de garaj.

Ușile de garaj balsculante sunt soluția cea mai economică și la îndemâna oricui. Sunt rezistente în timp și asigură o protecție antiefracție foarte ridicată.

Ușile de garaj secționate oferă siguranța în utilizare, confort termic și rezistență. În plus, sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dimensiuni și modele, reușind astfel sa armonizați ușa de garaj cu locuința. Acționarea ușilor de garaj secționale se realizează atât manual cât și electric cu telecomandă.

Ușile de garaj tip rulou sunt utilizate în mai multe situații, inclusiv în cazul spațiilor comerciale și industriale. În comparație cu cele sectionale, ușile de garaj de tip rulou ocupă un spațiu mai mare deasupra intrării și, pe lângă aceasta, sunt mai puțin silențioase față de celelalte tipuri de uși.

AG WINPLAST oferă consultanță în alegerea corectă a ușii de garaj în funcție de destinația și utilizarea acesteia. Oferim montajul complet al ușilor de garaj.