rulouri geamuri pascani

rulouri ferestre pascani

rulou exterior aluminiu pascani

rulouri pentru exterior pascani

Tâmplărie aluminiu și PVC Pașcani - Rulouri exterioare Pașcani - Rulouri ferestre Pașcani - Rulouri geamuri Pașcani - Rulouri exterioare din aluminiu

Rulouri exterioare

Confecționate din aluminiu, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de acționare manuală sau automat, cu telecomandă.

Disponibile într-o gamă variată de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasă patrată sau rotundă.

În cazul rulourilor cu carcasă rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinația perfectă între util și estetic.

Oferim cel mai mic preț și facem cele mai bune oferte de preț la componente, profile, piese și accesorii pentru asamblarea de rulouri exterioare aplicate încastrate, rulouri exterioare cu plasă de țânțari încorporată, rulouri exterioare antiefracție, rulouri exterioare pentru terasă și motoare cu telecomandă pentru cele acționate electric.

Rulourile exterioare motorizate sunt sisteme de umbrire din aluminiu, a căror manevrare se poate face fie prin acționare electrică cu emițător de perete sau telecomandă, fie prin intermediul unui control inteligent de la calculator, tabletă, laptop sau telefon, de oriunde te-ai afla.

Rulourile exterioare din aluminiu împiedică încălzirea excesivă a locuinței și oferă protecție sporită împotriva efectului de seră cauzat de razele soarelui, în special vara. În plus, acestea reduc pierderile de căldură prin ferestre pe timpul iernii.

Astfel, vara se va menține o temperatură răcoroasă în locuință, în timp ce iarna consumul de energie termică va fi redus semnificativ, căldura fiind menținută în locuință.

Opțiuni disponibile
 • Mai multe rulouri într-o carcasă
 • Profil L pentru prindere în glaf
 • Plasă anti insecte încadrată în interior
 • Realizare colțar interior la culori standard
 • Casetă cu manivelă fracțională (pliabilă)
 • Frană pentru plase anti insencte
 • Acționare manuală
 • Acționare electrică

Standard: șnur alb sau maro
Opțional: bandă (panglică) albă sau maro
Opțional: acționare prin tensionare cu arc și zăvor recomandat pentru spațiile comerciale

Caracteristici
 • Simple sau cu plasă anti insecte încorporată
 • Profile din aluminiu
  39 x 9 mm
 • Umplutură cu spumă poliuretanică fară CFC
 • Sisteme de ghidaj din aluminiu
 • Izolare termică și acustică

Întreținerea rulourilor

 1. Praful se șterge cu o lavetă moale. Dacă se stropește cu noroi se curață cu o lavetă umezită într-o soluție de apă cu sapun sau un detergent care să nu fie pe bază de cloruri. Este interzisă spălarea cu furtunul cu jet de apă deoarece se poate scurtcircuita motorul.
 2. Se vor evita detergenții puternici și abrazivi.
 3. În cazul În care curentul electric este Întrerupt, se va trece la acționarea manuală a ruloului. Urmați pașii conform instrucțiunilor specificate de către echipa care a efectuat montajul. Acționarea manuală se folosește fără a brusca șnurul sau banda acționării. Mișcările trebuie să fie cursive.
 4. Nu loviți, nu striviți, îndoiți, nu topiți, crapați, desfaceți, nu expuneți căldurii excesive caseta acționarii manuale.
 5. Cea mai recomandată indicație pentru durabilitatea produsului este prevenția. În funcție de intensitatea utilizării ruloului, recomandăm reviziile periodice. Pentru utilizări de aproximativ 5 deschideri-închideri pe zi recomandăm o revizie anuală, pentru deschideri de 50 de ori pe zi – revizie la 6 luni. Aceasta va fi efectuată de către o persoana competentă.
 6. În cazul dotării ruloului cu motor, timpul total de funcționare neîntreruptă nu trebuie să deppșească 4 minute. În cazul în care motorul ruloului se supraîncălzește un senzor termic decuplează automat motorul ruloului de la sursa de curent. Pentru a repune ruloul în funcțiune se așteaptă aproximativ 30 minute. Nu atașați alte elemente de construcție, nu modificați și nu înlăturați alte părți care asigură buna funcționare a produsului.
 7. Recomandăm periodic lubrifierea sistemului mecanic. Pentru aceasta operațiune, ruloul trebuie menținut în poziția întredeschis.