DECEUNINCK Zendow

Izolare superioară

Proiectat cu 5 camere de izolare și o lățime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre Zendow Plus oferă performanțe excelente de izolare termică. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitură mediană valoarea certificată este Uf=1,3 W/m²K.

Performanță acustică

Izolarea acustică este foarte importantă în zilele noastre în care trăim într-o lume zgomotoasă. Sistemul Zendow are încorporat direct din fabricație în 2 camere izolație fonică care asigură o izolare acustică mai performantă decât cele introduse manual. În plus, datorită caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum și a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigură un confort perfect în zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

Rezistență structurală

Datorită ofertei largi de produse, sistemul Zendow se pretează la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare oferă cele mai bune soluții împotrivă presiunii ridicate a vântului.

Respectarea mediului înconjurător

Ușile produse cu sistemul Zendow asigură un mediu sănătos datorat nivelului ridicat de izolare precum și a caracteristicilor care asigură o investiție pe termen lung: întreținere ușoară și 100% reciclabile la sfârșitul perioadei de viață.

Date Tehnice
Lățimea profilului70 mm
Nr. camere de izolare5
Nr. de garnituri2/3 (opțional garnitură mediană)
GarniturăTPE gri / neagră
Baghetăprindere cu un picior – garnitură PCE
Vitrare4;20;24;30;36;44 mm
StandardEN12608
Coeficient de conductivitate termică:Uf = 1,3 W/m²K (garnitură de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K
Crem
Stejar antic
Cireș
Stejar auriu
Winchester (cu noduri)
Nuc
Winchester
Vizon
Gri antracit
Stejar închis
Venghe
Argintiu
Beige închis
Negru cenușă