Plase anti insecte fixe și mobile

Plasele anti insecte fixe din gama AG WINPLAST sunt varianta optimă în ceea ce privește instalarea și ușurința în întreținere.

Acestea oferă protecție deosebită împotriva țânțarilor și a altor insecte, în special în sezonul cald.

Instalare rapidă, curățare foarte ușoară și protecție optimă

Plasele anti insecte fixe sunt recomandate pentru instalare pe ferestre, în special cele care au montate la exterior rulouri încastrate sau aplicate și nu permit montarea altor sisteme mai complexe de protecție împotriva insectelor.

Datorită profilului și sitei de calitate superioară, plasele anti insecte fixe din gama AG WINPLAST sunt foarte rezistente în timp și la intemperii.

Componente plase anti insecte tip rulou

Profilul pentru plasele anti insecte fixe din gama AG WINPLAST este realizat din aluminiu extrudat, disponibil în diferite variante de culori. Sita este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce conferă plaselor noastre de protecție ridicată împotriva insectelor, o rezistență excelentă în timp și o întreținere deosebit de ușoară. Pe lângă profil și sită, plasele anti insecte fixe mai au în componență 4 colțare, 4 garnituri de susținere a sitei și clipsuri de fixare a plasei în interiorul tâmplăriei.

Plase anti insecte tip fereastră
Plase anti insecte tip ușă