Plase anti insecte tip rulou

Plasele anti insecte tip rulou din gama AG WINPLAST sunt soluția optimă în termeni de eficacitate și confort.

Acestea oferă protecție optimă împotriva țânțarilor și a altor insecte ce pot perturba liniștea casei dumneavoastră, mai ales în perioada anotimpului cald.

Ușurință deosebită în manevrare și eficiență optimă

Plasele anti insecte tip rulou au în componență o carcasă din aluminiu în care se află axul pe care se rulează sita în momentul în care este necesară ridicarea.

Plasele tip rulou sunt o variantă modernă și sigură, fiind foarte ușor de manevrat și amplificând comoditatea utilizatorilor prin faptul că poate fi folosită pe toată perioada verii și nu este necesară demontarea acesteia la apariția anotimpului rece, deoarece plasa se poate strânge foarte ușor în interiorul casetei.

Plasele anti insecte tip rulou din gama AG WINPLAST vin în diferite modele, astfel încât puteți alege varianta ideală, în funcție de estetica ferestrelor locuinței și cerințele dumneavoastră specifice.

Componente plase anti insecte tip rulou

Profile realizate din aluminiu extrudat, material ce le conferă o rezistență optimă în timp. Site realizate din fibră de sticlă în culoare negru sau gri, ignifugă, cu ochiuri fine, care nu afectează vizibilitatea către exterior și filtrează aerul de impurități. Sunt echipate în varianta standard cu un dispozitv (frână), care previne deteriorarea plasei prin încetinirea automată a vitezei de strângere în casetă după deblocarea ei.

Plase anti insecte tip rulou vertical
Plase anti insecte tip rulou lateral