Plase anti insecte tip plisse

Plasele anti insecte tip plisse se remarcă prin designul elegant și modern, fiind potrivite atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru spațiile de birouri și industria ospitalității.

Plasele tip plisse din gama AG WINPLAST sunt disponibile în multiple variante constructive, fiind potrivite atât pentru ferestre, cât și pentru uși de balcon și uși culisante.

Rezistență deosebită la vânt și intemperii și durabilitate superioară în timp

Plasele anti insecte tip plisse sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei în linie frântă (în zigzag).

Plasele tip plisse sunt create în așa fel încât să se potrivească în orice spațiu, existând disponibilitate de montare atât pentru ferestre, cât și pentru uși, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare.

Datorită protecției deosebite pe care o conferă, dar și designului modern și elegant, plasele anti insecte tip plisse sunt varianta ideală pentru spațiile destinate clienților, mai ales în cazul industriei ospitalității, precum restaurante, unități de preparare a alimentelor sau hoteluri.